annonse

Den store bursdagsfesten

: (Foto: )
: (Foto: )
: (Foto: )
: (Foto: )

Seniordanserne setter pris på sosialt samvær.

Det er kanskje noen som har fått med seg at vi seniordansere er glade i å komme sammen, danse og kose oss. I år ble det til den store fødselsdagsfesten.

I vår gruppe ble det ikke mindre enn en på 90 – fire på 85 – fem på 80 – en på 70 og en på 60 som feiret i år. Det måtte jo benyttes til å tromme sammen til en storstilt feiring.

Innbydelse til festen ble sendt danseringer både i øst og vest og der var ikke mangel på respons. Fra Kvinesdal i vest til Hisøy i øst kom de for å være med, over 160 stykker.

Festen ble selvfølgelig holdt på Sørlandet Folkehøgskole på Birkeland. De lager fantastisk god mat, og har dessuten en stor flott gymsal som vi danser i.

Dette er vår fjerde store fest vi har der oppe, og det er alltid like vellykket. Menyen var som vanlig: «Kalvestek med grønnsaker, fløtegratinerte poteter og herlig saus. Hjemmelaget karamellpudding til dessert med en kopp kaffe til.»

De vartet også opp med herlig Pavlova til kaffe og kake som vi hadde senere. Et ekstra pluss var at de med matintoleranse fikk spesiell laget mat og kake.

I strålende sol ankom alle de forventningsfulle gjestene. Vi startet rundt klokken fire med polonese, og så fortsatte vi med et variert utvalg av våre spesielle seniordanser frem til det var middag kl. seks.

Dansen fortsatte etter middag frem til nitiden om kvelden, da smakte det godt med kake og kaffe.

Det ble en fest med masse glade mennesker, mye latter, god musikk og fine danser.

Tilbakemeldingen fra gjestene var at det hadde vært en strålende fest. En av talerne nevnte at «neste år er det jo og fødselsdager, så vi vil gjerne at dere lager fest da også».

Til slutt var det en lykkelig og sliten gjeng fra Lillesand / Grimstad som ryddet sammen og takket personalet på Sørlandet Folkehøgskole for et arrangement som hadde vært over all forventning.

GA

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.