annonse

Filosofikafeen avlyst

AVLYSER
AVLYSER: Pål Osjord må avlyse torsdagens filosofikafe.

Arrangøren har mistet stemmen, kommer sterkere tilbake.

Kveldens filosofikafé på Kafé Strandhaven må dessverre avlyses, da arrangør Pål Osjord er blitt syk og har mistet stemmen. Dermed må foredraget om mellomamerikansk mytologi utsettes, melder Osjord.

Den pensjonerte læreren blåste liv i filosofikafeen før jul, og har så langt samlet interesserte til temakvelder om gresk mytologi og om Draumkvedet.

– Historie var mitt favorittfag, og på Steinerskolen begynte vi historietimene med å fortelle myter. Jeg savner å undervise, og det er kanskje noe av grunnen til at jeg har lyst til å fortelle om dette. Men dette gjør jeg hovedsakelig for å dele mine tanker om disse mytene med andre. Min fortolkning av mytene er nok annerledes enn den etablerte, vil jeg tro, sa Osjord til Lillesands-Posten ved oppstarten.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.