Duoen

Duoen: Kirsten Elisabeth Daugaard og Ole-Morten Andersen inviterer til stor konsert for å feire deres første CD utgivelse.

Konsert og dans på fiskebrygga

Det er i anledningen CD-slipp fra «Six O’clock News» at det inviteres til stor konsert med fullt orkester og Mr. Big-B som oppvarmingsband.

Mest lest på lp.no denne uka

– Det har gått veldig fort i svingende, forteller Ole-Morten Andersen om utviklingen til duoen bestående av ham og Kirsten Elisabeth Daugaard. Det var i februar i år at de først begynte å spille sammen, og allerede i mai/juni var de i gang med å spille inn CD-en som nå snart skal ut på salg.

Tidligere har de spilt rundt omkring på Sørlandet, og sist var under Lillesands-Da’ene. Musikken de spiller er innenfor sjangeren country, og målet deres er å spille gamle sanger som folk vil kjenne igjen, men som ikke lenger spilles mye ute. Noe som viser seg å være veldig populært blant publikum.

Jan Daugaard, som fungerer som kontaktperson og jobber med det administrative i forhold til duoen, kan fortelle at det nå er begynt å bli såpass mye aktivitet rundt dem at de er begynt å måtte takke nei til spillejobber.

– Det er spesielt kontakten mellom dem og publikum som er veldig sgod, forteller Jan Daugaard; – Det blir alltid liv og røre, og man merker at det blir et veldig intimt forhold til publikum under konserter.

CD-en som duoen nå snart skal slippe er spilt inn i Arne Benoni sitt studio i Sandefjord, noe Andersen bemerker var «som å vinne i lotto for oss». Benoni har drevet med countrymusikk siden 1965, og er kjent også internasjonalt gjennom sine mange plater. Det var i 2003 han åpnet studioet som nå er med på å gi ut CD-en til «Six O’clock News». Andersen forteller at han først ble kjent med Benoni fra et country cruise han var på for noen år tilbake, og med det som bakgrunn spurte om han kunne tenke seg å hjelpe med CD-en, noe det viste seg at han gjerne ville.
Både Ole-Morten og Kirsten roser Benoni for den støtten han har gitt dem, og at han har vært med på å polere det endelige utrykket slik at produktet kunne bli 100% bra. Låtvalget var også Benoni involvert i å bestemme, og de spilte inn alle sangene med musikere fra Nashville.

At musikken også faller i smak på andre siden av Atlanteren er et godt tegn, da Andersen kunne vise til en anmeldelse fra Ken Pearson fra A&R Lure Records, en musikkprodusent som også er involvert med Alabama Music Hall of Fame. I Pearson sin anmeldelse omtales den ene sangen fra albumet, «The Blues Man», som den mest ærlige og dyptfølte innspillingen noensinne, og la til at den sannsynligvis ville bli en stor hit på verdensbasis.

Med dette grunnlaget lover det bra for konserten de to skal avholde på Fiskebrygga i Lillesand lørdag den 21. juli. Da stiller de opp med fullt orkester for første gang, med Norges beste country gitarist Bjørn Leren og flere lokale aktører fra Sørlandet. Begge to håper at dette er noe folk er interessert i å delta på, da begge har satset en del penger på at arrangementet skal bli så bra som mulig. Andersen legger til at det vil bli både servering ute og inne og med oppvarming av Mr. Big-B, som Andersen omtaler som en habil og god musiker her på Sørlandet. Det vil være mulig å kjøpe CD-en under konserten, på nett og Arne Benoni arbeider med å ordne distributør til videre butikksalg.

Videre håper duoen å peile seg inn på festivaler til neste år, men i første omgang inviterer de hjertelig til konserten den 21. juli.

 

Været

Levert av
yr.no

Sponset av