GOD SESONG

GOD SESONG: Til tross for finaletap mener Ernst Andersen at det er grunn til å være fornøyd med sesongen.

Finale ga mersmak

Til tross for tap sitter Ernst Andersen igjen med gode opplevelser etter lørdagens NM- finale i Oslo.

Mest lest på lp.no denne uka

– Det gikk ikke helt som vi hadde håpet, men det er uten tvil den morsomste kampen jeg har spilt, sier 17 år gamle Ernst Andersen etter lørdagens NM finale i Amerikansk fotball, hvor Kristiansand Gladiators måtte gi tapt med 28–13 for Oslo Vikings etter at sørlendingene faktisk hadde ledet 13–7 en periode.

– Det er surt å tape, men vi må nok innrømme at Vikings var bedre enn oss, sier Andersen til Lillesands-Posten. Han mener nyopprykkede Gladiators tross alt må være fornøyd med debutsesongen i 1. divisjon, med andreplass både i serie og sluttspill. Høydepunktet var uten tvil den store finalen, og Andersen håper han og Gladiators ikke har spilt sin siste finale.

– Dette var en stor inspirasjon, og jeg håper at vi får muligheten igjen. Neste år håper vi å ta ytterligere et steg videre. Da må målet være å utfordre Oslo Vikings om seriegullet, mener Andersen, som nå får en kort sommerferie før treningen starter opp igjen til høsten.

– Vi starter med styrketrening og skal bruke høsten og vinteren godt slik at vi møter godt forberedt til neste års sesong, sier lillesanderen, som ikke synes det er et problem at den norske serien er såpass konsentrert som den er.

– Nei, vi spiller nesten hver helg fra april/mai til juli og det er greit. Det er minst like gøy å trene med laget, så det er ikke noe problem å holde motivasjonen oppe, sier Andersen.

 

Været

Levert av
yr.no

Sponset av