annonse

Forsterker vakthold i havna etter bråk

Gjestehavna
Gjestehavna:

Ordfører Arne Thomassen beklager bråk i gjestehavna natt til lørdag og varsler ekstra vakthold.

Thor Børresen

Det kom flere meldinger om støy fra gjestehavna i natt. Spesielt en partyflåte skal ha vært til stor sjenanse for de øvrige gjestene. Enkelte skal til og med ha forlatt havna så ille var det.

Lillesands-Posten vet at politiet fikk klager på bråket før elleve fredag kveld, men først klarte å aksjonere et par timer senere på en travel natt til lørdag. Da tok også kommunen affære.

- Først og fremst vil jeg beklage overfor dem som ble berørt. Det er ikke slik vi skal ha det i vår flotte gjestehavn. Dette er et klart brudd på reglene og nå setter vi inn ekstra vakthold for å hindre mer bråk, sier ordføreren som kan fortelle at partyflåten er tauet vekk og ankret opp i Speiderholla. Eierne er ringt opp og har fått beskjed om at oppførselen til brukerneer uakseptabel.

- Vi tar dette på alvor. Det skal ikke mer enn en som ikke kan oppføre seg til å skape dårlig stemning og utrivsel. Det skal være ro fra 23:00 i båthavna, sier Thomassen og legger til at Jan Olav Johnsen i Skjærgårdstjenesten har fått utvidet myndighet til å gripe inn overfor uønsket adferd i havna.

- Vi håpet at det at vi viser tydelig nulltoleranse vil ha en effekt, men dersom folk ser st sånne flåter eller båter med høy musikk er på vei til havna kan de gjerne varsle Jan Olav eller Geir Jenssen og meg, sier ordføreren, som ønsket å vise besøkende i havna at kommunen tar dette på alvor.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.