Fra London til Arken

Graffiti Classics er tilbake i Lillesand.

Sist helg spilte Graffiti Classics sitt sommershow i Southbank for fulle hus. Denne helgen kommer de til Lillesand. I løpet av de siste årene har de vært i Norge en rekke ganger, i Dyreparken, i Kristiansand, med tunnelkonsert ved åpningen av E18 i Lillesand, og de har besøkt en rekke skoler på Agder i regi av Rikskonsertene.

For noen år tilbake kom Naxos Norway/Skipper Music ut med CD’n «Graffiti Classic spiller Thorbjørn Egner». I år er det Egner jubilé og på programmet i Lillesand vil gruppa også ta med en låt fra det repertoaret.

Graffiti Classics er et fyrverkeri av 16 strenger, 8 dansende føtter og 4 stemmer som rister støvet av klassisk musikk med sin graffitistil, finesser og lettsindighet. Graffiti Classics bryter grensene for tradisjonell String Quartet. Publikum får høre et rikt spekter av musikalske stilarter, klassisk, jazz, opera, folkemusikk, alle utført med høyenergi.

At vi er så heldige å få høre denne internasjonale gruppa i Lillesand er takket være at lederen Cathal O. Duill har forelsket seg i byen. Her har han hatt mange hyggelige opplevelser både i byen og i omgivelsene som er helt annerledes enn det kvartetten møter på sine turneer jorda rundt.

Det blir konserter i bakgården på Arken torsdag, fredag og lørdag kveld.

 

Været

Levert av
yr.no

Sponset av