PREMIERE

PREMIERE: Istid 4 har har Norgespremiere i slutten av måneden. Pressefoto

Istid på kinoen

Disse filmene kan du se på eTeateret i juni:

Mest lest på lp.no denne uka

The best Exotic Marigold Hotel
Dagkino torsdag 7. juni
Aldersgrense: Tillatt for alle
Vises i 2D
Syv britiske pensjonister sliter på hver sin kant med utfordringer i hverdagen. Alle blir like sjarmert av reklamen for et indisk luksushotell – og alle bestemmer seg for å bryte opp fra sine traurige liv i Storbritannia for å tilbringe sine eldre dager på eksotiske Marigold Hotel i India.
Dessverre viser det seg at reklamen lover mer enn den kan holde. Det tomme – og meget forfalne – hotellet mangler de mest elementære fasiliteter, og ligner ikke det minste på de flotte bildene i brosjyren. Den unge hotellbestyreren Sonny har dog de beste intensjoner, og gjør så godt han kan for å imøtekomme gjestenes behov.
En nydelig film om møtet mellom to kulturer, men også om samhold, vennskap og romantikk i livets sene ettermiddag.

Men in black 3
Vises i uke 22 og 23
Aldersgrense: 11 år
Vises i 3D
J har sett en del uforklarlige ting i sine 15 år med mennene i svart, men ingenting, ikke engang romvesener, forvirrer ham så mye som hans ironiske og tilbakeholdne partner K. Men når livet til K og hele planetens skjebne settes på spill, må agent J reise tilbake i tid for å ordne opp. J oppdager at det finnes hemmeligheter i universet som K aldri fortalte ham om - hemmeligheter som vil bli avslørt når han slår seg sammen med den unge Agent K (Josh Brolin) for å redde sin partner, byrået og menneskehetens fremtid.

PROMETHEUS
Vises i uke 22 og 23
Aldersgrense: 15 år
Vises i 3D
Ridley Scott, regissør av Alien og Blade Runner, går tilbake til sjangeren han var med på å definere. Med PROMETHEUS skaper han en ny banebrytende mytologi. En gruppe forskere oppdager en ledetråd til menneskets opprinnelse på jorden som leder dem til universets mørkeste avkroker. Der blir de nødt til å kjempe for å redde menneskehetens fremtid.
PROMETHEUS er filmet i 3D og har bl.a Noomi Rapace, Michael Fassbender og Charlize Theron i hovedrollene.

Laban - Lille Annas favoritter
Norgespremiere 3. juni
Aldersgrense: tillatt for alle
Vises i 2D
I dag skal Lille Anna og Lange Onkel se film. Lille Anna vil se sine fem favorittfilmer med det lille spøkelset Laban og vennene hans. Siden Lange Onkel er redd for spøkelser tør han ikke se på selv om Lille Anna sier at det ikke er farlig i det hele tatt.
Sammen med Lille Anna får vi gjenoppleve spennende eventyr og sprell med Laban, Labolina, Lilleprins Bus og alle de andre på slottet Godmorgensol. Til slutt skjønner til og med den redde Lange Onkel at filmene ikke er skumle og våger seg frem for å se.
Heldigvis har også Lille Anna spart på en liten overraskelse som hun har forberedt til Lange Onkel og som hun vet han kommer til å bli glad for.

LOL
Premiere 8. juni
Aldersgrense: tillatt for alle
Vises i 2D
I en verden forbundet av YouTube, iTunes og Facebook møter vi Lola (Miley Cyrus) og hennes venner. Som tenåringer flest har de fokus på romantikk og vennskap samtidig som de prøver å komme seg unna sine noen ganger nedlatende og ganske så forvirrede foreldre.
Da Lolas mor Anne (Demi Moore) «tilfeldigvis» leser tenåringsdatterens dagbok, innser moren hvor stort kommunikasjonsgapet mellom dem er. Gjennom hysteriske og dyptfølte øyeblikk, blir LOL en frisk komedie satt i moderne tid.

Snow White and the Huntsman
Norgespremiere 8. juni
Aldersgrense: tillatt for alle
Vises i 2D
I det episke actioneventyret Snow White and the Huntsman spiller Kristen Stewart den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen (Charlize Theron). Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurrenten, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at den unge kvinnen er klar for å slå tilbake. Snow White har blitt godt trent i krigens alle kunster av jegeren (Chris Hemsworth) som var sendt ut for å ta livet av henne. Sam Claflin spiller prinsen som i lang tid har vært betatt av Snow Whites skjønnhet og styrke.
Denne fantastiske nye versjonen av det legendariske eventyret er skapt av Joe Roth, produsenten av Alice in Wonderland, produsent Sam Mercer (Den sjette sansen) og den nyskapende regissøren Rupert Sanders.

Istid 4: Kontinenter på avveie
Norgespremiere 29. juni
Vises i 3D
Scrats elleville jakt på den forbannede eikenøtta, som han har jaktet på siden tidenes morgen, får verdensomspennende konsekvenser i Istid 4: Kontinenter på Avveie.
Disse voldsomme kontinentale omveltningene sender Manny, Diego og Sid på sitt mest spennende eventyr noensinne og Sid blir gjenforent med sin krakilske bestemor. I tillegg prøver en flokk brokete pirater og stoppe dem fra å vende hjem.

 

Været

Levert av
yr.no

Sponset av