NÆRMER SEG premieren

NÆRMER SEG premieren: Hotellinnehaver Beate Töpfer, lydmann Thomas Hovland og show-trio Thomas Myhren Pettersen, Jo Eskild og Lars Emil Nielsen, er alle klare for sommershow på den nye utescenen på Hotel Norge.

Lover et magisk sommershow

Show-gjengen lover ekte sommerstemning uansett vær. For Hotel Norges nye utescene har både tak og varmelamper. Neste fredag braker det løs.

I RUTE

I RUTE: Thomas Myhren Pettersen og Lars Emil Nielsen.

I RUTE

I RUTE: Thomas Myhren Pettersen og Lars Emil Nielsen.

–Når vi først bestemte oss for å bygge en scene, så ville vi gjøre det ordentlig. Scenen er bygd med tanke på sommershowet, men kan også brukes til mye annet, sier Beate Töpfer på Hotel Norge.

Neste fredag er det premierekveld for «På nyklipte stier. Den ultimate kjærlighetshistorien», og Lars Emil Nielsen, Thomas Myhren Pettersen og Jo Eskild gleder seg stort til å spille på hotellets nye scene.

– Når Glæden la ned, var vi veldig opptatt av å finne et sted å spille i samme by. «På nyklipte stier» har vokst og vokst, så dette er en naturlig oppgradering. Her har vi mye finere fasiliteter, sier Thomas Myhren Pettersen.

Årets show er i god rute. Halvparten av alle billettene er solgt, og trioen føler de ligger bedre an enn noen gang.

– Vi hadde den endelige gjennomgangen på lørdag. De store linjene er ferdig, men vi har også ting på lager, smiler Jo Eskild.

I år handler det om den ultimate kjærlighetshistorien, og Lars Emil, Thomas og Jo lover et skikkelig magisk show.

– Lars Emil og jeg skal prøve å fly, så det kommer til å bli magisk, ler Thomas.

I likhet med i fjor, blir komiker Trond Hansen fra Lompelandslaget med som regissør.

–Vi har vært i Oslo i noen uker og presenterte det for ham da. Han gleder seg, og syntes det hørtes helt topp ut. Ifølge ham er konseptet vårt originalt. Han kommer på lørdag og blir med og jobber sammen med oss lenger denne gangen enn tidligere. Nytt er også at vi har med egen lydmann, Thomas Hovland, forteller show-gjengen.
Den nye utescenen og området har kapasitet til å ta 160 personer.

– Scenen åpner mange nye muligheter, men det er også begrensninger siden den ligger kloss i vegg med hotellrommene. Det krever at vi balanserer ting, men alt fra teater til konserter på ettermiddagen/tidlig kveld er perfekt, og vi kan ha ting for både voksne og barn, forteller Beate Töpfer, som har gått til innkjøp av varmelamper, saueskinn og massevis av pledd dersom sommervarmen ikke kommer neste uke.

Det har vært en vanvittig pågang etter at billettene til sommerens show ble tilgjengelige på nett 15. mai. Billetter kan bestilles på Billettservice, men for de som ikke ønsker å benytte nett er det fullt mulig å kjøpe billetter hos Narvesen eller på Posten.

– Vi satser på at en del av dem som skal se showet, også ønsker å spise middag her først. Derfor blir det noen bord som en kan sitte ved og så blir det rekker med stoler foran scenen, sier Beate Töpfer, som føler det er trygt at det nettopp er denne trioen det satses på.
–Vi vet at det er kvalitet som kommer fra disse tre.

På tekstsiden er også Hilde Eskild med, slik som hun har vært tidligere år. Og det loves hjensyn med noen av karakterene som publikum kjenner fra tidligere show, blant annet er Berit fra Tuna på jakt etter den store kjærligheten. Og trioen har lovet at den ultimate kjærlighetshistorien skal få en happy ending.

 

Været

Levert av
yr.no

Sponset av