annonse

Spleiser på nytt lys

: (Foto: )

Lillesand kommune og LIL er enige om å spleise på nye lyspærer rundt treningsbanene i Holta.

Det var på et møte mellom klubbene at det ble enighet om at noe må gjøres med lysforholdene i Holta. Kommunen har fått tilbud om nye lyspærer til alle 24 lyspunktene rundt feltet og prisen for dette er 52.000 kroner inkludert merverdiavgift.

Ifølge referatet fra møtet, som er ført i pennen av LILs Jan Hartvig Eide, er det enighet om at kommunen skal dekke 50 prosent av kostnadene og at Lillesand Idrettslag skal dekke resten. Eide oplyser at dette er tatt opp med ledelsen i LIL og at man skal ta av «dugnadspotten» som laget har.

LIL på sin side er i dialog med Lillesand Fotballklubb for å dele på klubbens egenandel. Odd Velle Gjesdal, som representerte LFK på møtet mellom kommunen og klubbene har lovet å ta saken opp med sitt styre siden også LFK skal være opptatt av å få bedre lysforhold.

Også på hovedbanen har det vært problemer med lyset i høst. En sjekk viste at sikringene var slått ut, men etter at disse var rettet skal alle lysene ha virket både på trening og kampmodus.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.