annonse

Trippelmester

JUBEL: JUBEL: Hans Eide tok på vegne av slakter Jens Eide imot tre NM-pokaler under Norgesmesterskapet i kjøttfag 2008. (Foto: Odd Gunnar Nordengen) (Foto: Odd Gunnar Nordengen)

Slakter Jens Eide lager landets beste pølser. Med sine chilipølser vant Lillesand-bedriften NM-tittelen. Totalt kunne Hans Eide juble for tre NM-pokaler.

Norgesmesterskapet i kjøttprodukter gikk av stabelen på Grand Hotel i Oslo på torsdag. Det ble konkurrert i en rekke produkter, og den tradisjonsrike slakterforretningen fra Lillesand gikk helt til topps i tre klasser.
Med sine chilipølser danket Jens Eide ut samtlige konkurrenter i pølseklassen og sikret seg en av de gjeveste premiene i hovedklassene.
-Det var uhorvelig god kvalitet i toppen av denne klassen. Vi måtte faktisk ha omdømming av de tre beste produktene. Til slutt var det chilipølsen fra Jens Eide som trakk det lengste strået. Den var helt spesiell, nydelig krydret og flott satt sammen, sier en imponert hoveddommer og pølsemakermester, Tore Teigen ifølge en pressemelding fra Pressenytt. Medaljedrysset stoppet imidlertid ikke der.Med sine lammepølser fikk Jens Eide NM-pokalen for beste økologiske produkt, og med sin hjortepaté gikk firmaet også til topps i viltklassen.
Også flere av produsentens øvrige produkter fikk en god kvalitetsvurdering, ikke minst syltelabbene som kvalifiserte til høyeste vurdering.
Det var Hans Eide som på vegne av bedriften mottok pokalene under tilsteldningen torsdag kveld.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.