annonse

Avsluttet med uavgjort

God poenghøst
God poenghøst: LIL avsluttet sesongen med uavgjort og unngår nedrykk. Arkiv (Foto: )

+ LIL ender på niendeplass og unngår nedrykk.

Sindre Haugen Mehl

En sterk høst, der Lillesand vant flere kamper enn de tapte, gjør at laget kan se fram til en ny sesong i 5. divisjon neste år.

Fredag var tabelljumbo Randesund 2 på besøk, men også de et lag som har gjort det bedre etter sommeren enn før.

For andre gang på rad endte det uavgjort 3–3 for LIL, mens Birkenes tapte 9–2 mot Hånes i en betydningsløs kamp. BIL ville endt på åttendeplass uansett.

Fornøyd med høsten

LILs assistenttrener Jørgen Bakkemoen sier det har vært en morsom sesong.

– Fotball- og resultatmessig fikk vi en fin avslutning. I høst har vi spilt flott angrepsspill og skapt problemer for alle motstanderne våre. Vi kom i mål på en fin måte, etter en trøblete vår, sier han.

Kunne vunnet

André Pettersen (2) og Kjetil Esperaas scoret for LIL mot RIL 2, som for anledningen stilte med flere førstelagsspillere.

– Vi tok det som en utfordring og kunne vunnet, men vi fikk en straffe imot to minutter før slutt. Tabellposisjonen hadde uansett blitt den samme, sier Bakkemoen.

Ser positivt på neste år

Han sier det er grunn til å se positivt på framtida til fotballen i Lillesand.

– Det er et lag på gang som jeg tror kan kjempe om opprykk i stedet for nedrykk neste sesong, hvis man tar de rette valgene. Det er mye spennende som skjer i vinter, med tanke på sammenslåingen, og det er grobunn for å satse. Vi har spillere til det, sier han.

sindre@lp.no