annonse

Imponerte i Bærum Open

Fornøyd
Fornøyd: LIL-trener Marc Kræmer forteller om solide prestasjoner. Arkivfoto

Elitesvømmerne slo til under stevnet i Bærum.

De fleste av LILs elitesvømmere deltoksist helg på Bærum Open. Ifølge trener Marc Kræmer ble det en stor suksess. Kathrine Kristiansen startet bra med å sette personlig rekord på 400 meter fri. Hun senket persen fra 4.58.39 til 4.55.49.

– God pers, men bare et skritt på veien for Kathrine, sier han.

På 200 meter bryst ble det ny pers på Kathrine.

– Siden i sommer har hun forbedret seg med ti sekunder på distansen, sier Kræmer.

Cathrine Emilie Fagge imponerte og slo en av de eldste klubbrekordene i LIL ved å slå Tiril Fredrikke Rist Jensens seks år gamle rekord på distansen. Tirils gamle klubbrekord lød på 2.59.43, men Fagge fikk den ned til 2.57.83.

– Klubbrekorden på 100 meter medley lyder på 1.11.70 og holdes av Emma Rist Jensen, men Cathrine Emilie nærmer seg med hurtige skritt. 1.12.69 er ny personlig rekord med tre sekunder, sier treneren.

Klubbens nyeste elitesvømmere Helene Hodnebrog og Edgar Bujanauskas svømte også bra.

– Jeg vil spesielt framheve Helenes 200 meter bryst, hvor hun satte ny personlig rekord med åtte sekunder, til tross for at ikke alt gikk etter planen, sier Kræmer.

Edgar overrasket på ryggdistansene.

– Han svømte fortere enn sine gamle perser på 50 meter, 100 meter og 200 meter, sier Kræmer.

Stevnet i Bærum markerte avslutningen på høstsesongen.

– Etter en dags hvilke vil vi begynne hardtreningen fram mot LÅMØ i starten av februar. Det er et mesterskap som krever allsidighet, utholdenhet og fightervilje, sier Kræmer.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.