annonse

Må stå over

KLAR FOR VINTERLEKER
KLAR FOR VINTERLEKER: Lars Helge Birkeland fra Mollestad i Birkenes mistet en tilsynelatende sikker plass på sprint/jaktstart i OL, men får trolig gå tre distanser i lekene - normaldistanse, fellesstart og den gjeve herrestafetten.

Lars Helge Birkeland er blitt forkjølet og må stå over den kommende verdenscuprunden i skiskyting.

Det var avisen Fædrelandsvennen som først meldte om 28-åringens sykdom.

Birkeland har hatt en brukbar sesonginnledning med fjerdeplass i Østersund som beste plassering. Sammenlagt er han nummer 22 i verdenscupen. Birkenes-løperen er også med i kampen om å komme med i den norske troppen til VM i Hochfilzen i februar. 

Han gikk showrennet i Gelsenkirchen sammen med kona Fanny Horn Birkeland i romjula. Det var etter det rennet han ble syk.

– Selvfølgelig er det dårlig timing å bli syk nå, men jeg får ikke gjort noe med det, forteller han til Fædrelandsvennen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.