FORNØYD

FORNØYD: Høvdingen-trener Vetle Andersen er godt fornøyd etter årets to første kamper. Han tror laget bare vil bli bedre og bedre.

– Målet er opprykk

Vetle Andersen betviler ikke at årets Høvdingen-lag kan rykke opp fra sjettedivisjon.

Mest lest på lp.no denne uka

Høvdingen IL har spilt to fotballkamper så langt i årets serie. Det har resultert i én seier og ett tap.
De åpnet sesongen hjemme mot Sørfjell, som av mange regnes som divisjonens beste lag. Sørfjell vant 8-4, men ifølge Høvdingen-trener Vetle Andersen spilte laget hans langt bedre enn resultatet tilsier.

– Vi åpnet kampen elendig, og det tok ikke lang tid før Sørfjell ledet 3–0. Deretter skjerpet vi oss, og på ett tidspunkt ledet vi 4–3. Dessverre måtte vi bytte ut en del sentrale spillere på grunn av skade, noe som førte til at vi falt fra hverandre mot slutten av kampen. Jeg er uansett godt fornøyd med spillet vårt. Det holdt ikke helt inn, men vi gjorde en god figur mot divisjonens antatt beste lag, sier Andersen.

Onsdag sist uke møtte Høvdingen Lia til årets første bortekamp. Det viste seg å være en langt enklere oppgave. Høvdingen styrte spillet gjennom samtlige 90 minutter, og vant til slutt 3–0.

– Vi spilte virkelig bra. Spillerne kjempet knallhardt og fikk til det vi hadde planlagt på forhånd, sier Andersen.

Ifølge Andersen trener laget intenst på spesifikke spillermønstre og spill med få touch.

– Vi begynner å få betalt for det. Vi ser at vi får en fordel mot lag som slår langt, noe de fleste lagene i divisjonen gjør.

Treneren tror definitivt at laget har en mulighet til å rykke opp.

– Sjansen er der, så lenge vi fortsetter å jobbe målrettet.

 

Været

Levert av
yr.no

Sponset av