FARTSFYLT

FARTSFYLT: Kristiansands Automobilklubb lover fartsfylte og spennende øyeblikk på rekke og rad førstkommende helg.

Over hundre biler er påmeldt

Det vil bli nok av motordrønn og eksoslukt på Rugslandsbanen i helgen.

Over 100 fartsglade mennesker har meldt seg på Kristiansands Automobilklubbs bilcross- og rallycrossløp på Rugslandsbanen i Birkenes denne helgen.
I tillegg til veldig mange lokale førere, kommer det også deltakere fra Stavanger i vest til Tønsberg i øst. Kjøringen vil pågå både lørdag og søndag.
– Det kommer til å bli fartsfylt kjøring og hyggelig sport- og bilprat hele helgen, lover Harald Lersveen, presseansvarlig i Kristiansands Automobilklubb.
Klubben gjennomførte før sesongstart en rekke forbedringer av Rugslandsbanen. Det er investert i nytt sanitæranlegg og nyoppusset kiosk, samt at det er gjort store forbedringer på det tekniske anlegget. Dermed vil ikke bare forholdene for publikum være bedre, også løpene vil gjennomføres hurtigere og mer effektivt.
– Nå har vi en av landets beste baner. Anlegget er blitt mer attraktivt både for førere og publikum, sa Lersveen til Lillesands-Posten tidligere denne måneden.
Lersveen tror alt ligger til rette for tidenes beste pinsecross.
– Klubben har lagt ned et betydelig arbeid, både i tid og penger, og vi gleder oss til å ta i bruk ny bane og nye fasiliteter. Det at det er meldt strålende vær hele helgen setter også en ekstra spiss på arrangementet.
Bilcross er en motorsport for biler som kjøres enten på rene grusbaner eller på baner med blandet dekke. Rallycross er en hastighetskonkurranse som kjøres på tid på en lukket bane.

 

Været

Levert av
yr.no

Sponset av