DAGLIG LEDER

DAGLIG LEDER: Halvor Rismyhr (t.v.) fikk i mai jobben som daglig leder i LIL. Her sammen med LIL-leder Einar Holmer-Hoven.

Ut av kretsstyret

Halvor Rismyhr må gi seg som nestleder i Aust-Agder idrettskrets. Det skyldes at han fikk jobben som daglig leder i LIL.

Mest lest på lp.no denne uka

– Det er helt korrekt. Det står i regelverket til idrettskretsen at dersom du er ansatt eller har en viktig tilknytning til noe innen idretten, så kan du ikke ha et tillitsverv samtidig, sier Rismyhr.

Rismyhr ble offentliggjort som LILs nye daglige leder i begynnelsen av mai. Noen uker i forveien hadde han blitt valgt som nestleder i Aust-Agder idrettskrets.

– Jeg visste ikke da om jeg kom til å få jobben i LIL.

Han har vært styremedlem i idrettskretsen i fire år, og tatt del i mye spennende arbeid. Han synes det er vemodig at han ikke får være med videre.

– Det foregår mye interessant arbeid i kretsen. I tiden fremover skal det jobbes mye med det store anlegget på Båstadmyra, hvor det blant annet skal opprettes et treningssenter. Det er synd at jeg ikke får være med på det, men regler er regler, sier Rismyhr.

 

Været

Levert av
yr.no

Sponset av