annonse

Vil bruke premien på Norgesferie

Overrasket
Overrasket: Astrid Mathisen fra Grimstad bedyret at hun egentlig mangler vinnerlykke, men nyttårsaften ble hun trukket ut som vinner av reisegavekort, i tillegg til at hun vant boremaskin. Kjell-Ivar Søreng fra Dues sportsreiser delte ut premien. (Foto: )
Krus
Krus: Per Jakob Skaanes gikk inn til sitt tiende løp og fikk krus som premie. (Foto: )
Ivrig
Ivrig: Kristian Reppe har gått Lørdagsløpet 21 ganger og vant gavekort fra kiwi. (Foto: )
Pengepremie
Pengepremie: Iselin Topstad gikk Lørdagsløpet 40 ganger i 2016 og vant pengepremien på 1.500 kroner fra Lillesands Sparebank Jan Henrik Skibelid delte ut premiene. (Foto: )
Trening
Trening: Sigmund Johnsen får seks måneders trening på Trend Trim. (Foto: )
Mange premier
Mange premier: Nyttårsløpet hadde 61 deltakere, og nesten alle vant trekkepremie. Åse Friis Endresen vant en kilo reker fra Matkroken. (Foto: )

25 personer var med i trekningen av hovedpremien i Lørdagsløpet. Tradisjonen tro ble reisegavekortet og andre flotte premier delt ut på nyttårsaften.

Sindre Haugen Mehl

I år var det rekordmange trekkepremier på Nyttårsløpet. Sesongavslutningen for Lørdagsløpet, som arrangeres av Lillesand idrettslag, ble gjennomført i flott mildvær, og den heldige vinneren av reisegavekortet fra Dues sportsreiser til en verdi av 5.000 kroner ble Astrid Mathisen fra Grimstad.

– Jeg ble veldig overrasket. Jeg pleier faktisk ikke ha vinnerlykke, sier hun.

Astrid var blant 25 personer som hadde gått løpet 25 ganger eller mer. Den spreke damen deltok 27 ganger i fjor og måtte summe seg litt etter å ha mottatt premien av Kjell-Ivar Søreng fra Dues sportsreiser.

– Jeg klarer ikke si her og nå hvor jeg vil reise, men det blir i hvert fall ikke Syden. Det er ikke noe for meg, sier hun.

Mathisen er glad i å reise, men sier det har blitt mindre de siste årene.

– Jeg vil vente med å reise til det blir litt finere vær. Jeg kunne egentlig tenke meg å bruke gavekortet på å feriere i Norge, sier Astrid.

Nyttårsløpet samlet hele 61 deltakere, noe som må være rekord, ifølge Jan Henrik Skibelid.

– Det er lenge siden vi har hatt så mange. Det skyldes nok det fine og milde været, sier han.

Til lørdag er det nytt løp. Da innledes 2017-sesongen. 

.

Tips oss om de gode sakene: tips@lp.no

sindre.haugen.mehl@lp.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.