Hvis du skulle takket noen – hvem ville du valgt? Om du skulle gitt en ekstra påskjønnelse, vist en oppmerksomhet eller sagt noen ekstra fine ord om noen som har betydd noe spesielt? De finnes jo overalt, disse gode hjelperne, de som får hverdagen til å gå rundt, og til å bli litt bedre. I årenes løp har vi delt ut julegleder til en rekke av dem.

Det har vært gode naboer og kollegaer, ivrige trenere, pleiere og søppelkjørere. De som steller pent med byen vår, de som steller pent med barna våre og med våre eldre. De frivillige. Familiemedlemmet som har stått litt ekstra på, og den som aldri ga opp.

Syv julegleder

I år skal vi igjen dele ut julegleder, i samarbeid med E18 Hagesenter og Alf Laupsa, og med dere lesere. Vi begynner torsdag 1. desember, og holder på til og med 23. desember. Til sammen sju julegleder skal overrekkes, fine ord skal skrives og en fortjent oppmerksomhet skal vies sistesiden vår. Kjenner du noen som fortjener en juleglede? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

I år er det journalist Håkon Raa som får gleden av å glede. Han ser fram til å ta imot deres forslag, enten på telefon 924 83 885 eller på e-post hakon.raa@lp.no. I avisen finner du også en svarslipp som kan sendes eller leveres hos oss i Øvregate 8.

Ikke glem Birkenes og Høvåg!

Har du forslag? Kom med dem! En liten begrunnelse er alt som skal til. Erfaringsmessig kommer de fleste nominasjonene utover i desember, når det begynner å fylles opp. Derfor er det lurt å være tidlig ute, og jo før, jo bedre.

Og husk at vi gjerne vil ha nominasjoner fra hele Lillesand og Birkenes. Merk dere det høvdinger og birkenesinger – vi ser fram til å høre fra deg!