Onsdag morgen starter en spesiell auksjon til inntekt for årets TV-aksjon. På auksjonslisten står opplevelser sammen med lokale kjendiser samt en forundringspakke fra slakter Eide.

Det er komiteen bak årets TV-aksjon som går til Leger uten grenser, som på denne måten håper å få noen ekstra lokale kroner til det gode formålet. Både enkeltpersoner og firmaer utfordres til å legge inn bud.

– Da har du muligheten til å sikre deg en artig opplevelse, samtidig som du støtter en god sak, sier Geir Svenningsen. Varaordføreren, som selv stiller opp med en guidet padletur i Grunnesund og en solid hoggestabbe, forteller at de spurte lokalkjendisene velvillig har stilt seg til rådighet for TV-aksjonen.

Dette kan du by på:

Omvisning på Rådhuset

Ordfører Einar Holmer-Hoven inviterer til omvisning på Rådhuset og byr også på kake og kaffe for to personer.

Einar Holmer-Hoven viser rundt på Rådhuset og byr på kaffe og kake. Foto: Helges Studio

Fisketur med eksperten

Asgeir Alvestad regnes som en av Norges dyktigste sportsfiskere og stiller med båt, utstyr og kunnskap. Han lover fangstgaranti på denne turen som er for to personer.

Fisketur: Asgeir Alvestad lover fangst til den som får tilslaget.

Forundringspakke

Slakter Jens Eide har satt sammen en solid forundringspakke. Her er det mye spennende.

Forundringspakke: Jens Eide byr på en spennende forundringspakke. Foto: Jon Andreassen

Børing

Simen Olsen er en anerkjent drifter. Han konkurrer profesjonelt i USA og nå kan du få deg et skikkelig kick dersom du får tilslaget på en børingtur med høvdingen.

Lyst til å prøve? Det er bare å by. Foto: Simen Olsen Drifting

Guidet tur i klatretårnet

Bjørnar Heldal inviterer til en guidet tur i klatretårnet Over.

Bjørnar Heldal guider deg rundt. Foto: Christian Nørstebø

Trening med kommuneoverlegen

Kommuneoverlege Thor-Erling Engemyr inviterer til en spesiell treningstime med personlig trener og en helsesjekk.

TRENING: Inviterer til trening. Foto: Christian Nørstebø

Padling

Varaordfører Geir Svenningsen inviterer til en padletur i Grunnesund med guding og gode historier. Inkludert en solid hoggestabbe.

Geir Svenningsen viser deg rundt i Grunnesund. Foto: privat

– Vi håper at mange stiller opp og byr på disse opplevelsene. Siden inntektene går til et godt formål så håper vi at man tar skikkelig i, sier Svenningsen, som kan fortelle at man kan by på SMS til hans mobiltelefon (9500 9175).

– Budene må være med fullt navn og beløp. Hvis det er en bedrift, så må vi ha kontaktperson. Vi skal jevnlig holde budgivere og andre interesserte oppdatert, blant annet gjennom Lillesands-Posten, forteller Svenningsen, som kan lokke alle budgivere med at de blir med i trekningen om et gavekort på 1.000 kroner fra Hotel Norge/Ninos.

– Det trenger ikke være den som får det vinnende budet, men man ha hatt det ledende budet på en av auksjonene, forklarer Svenningsen, som kan fortelle at auksjonen åpner onsdag morgen klokken ni og vil bli avsluttet søndag 20:00.

NB: I fredagens avis etterlyste aksjonskomiteen bøssebærere til årets innsamlingsaksjon. Dette ga gode reultater og rundt 30 personer meldte seg. Fremdeles gjenstår det imidlertid 20 ruter å fylle, så det er fortsatt plass til flere.