Spørsmålet kommer fra Mona Blix og Sophal Loeun. Fredag og lørdag ønsker de å arrangere et bruktmarked på Tingsalen.

– Hovedfokuset vårt er medmenneskelighet og raushet. Vi vet at det er mange som har utfordringer særlig nå i forhold til julehøytiden. Det kan vi gjøre noe med, sier de to damene, som torsdag og fredag er på plass i Tingsalen 11 til 16 for å ta imot ting som folk i Lillesand kan tenke seg å gi videre til andre.

– Vi tenker spesielt på julepynt, bøker, spil, sportsutyr, ytterklær og leker. Veldig mange har fine ting liggende som man ikke bruker eller har vokst fra. Det kan kanskje andre ha glede av. Tanken vår er å være en slags byttesentral hvor først de som har noe til overs lever inn og så kan vi dele ut til dem som trenger det, forklarer Mona Blix og Sophal Loeun, som fredag kveld og lørdag formiddag arrangerer sitt alternative bruktmarked.

– Har du lyst til å donere julegaver, så er det også veldig hyggelig! Merk da pakken med kjønn og aldersgruppe som pakken passer til, sier de to, som ønsker å benytte anledningen til å takke menigheten ved Gunnar Kulia for at de får låne Tingsalen til arrangementet.