annonse

"Joffen" æresmedlem i rockeklubben

NYTT ÆRESMEDLEM: NYTT ÆRESMEDLEM: "Joffen" mottar gitar og diplom som bevis på sitt æresmedlemskap av Tom Perry. (Foto: )

Det var stor stas på Sanden Mat & vinhus da Johan Olav Fossli, "Joffen", mandag kveld ble utnevnt til æresmedlem i Rockeklubben.

  • Kurt Stangeby Red@lp.no

Det var under Lillesand Rockeklubbs årsmøte at Fossli ble tildelt det ærefulle medlemskapet. Det er av sine egne man skal ha det, blir det ofte sagt. Slik også i dette tilfellet, men på en positiv måte. Tidlig på 90-tallet jobbet Fossli på "Huset" som klubbleder. Der ble han kjent med mange av dem som i dag utgjør kjernen i Rockeklubben. Han har fulgt dem opp igjennom og det har tydeligvis ført til et evig vennskap.

I sin lille tale til årsmøtet sa han at han følte det som en stor ære å bli utnevnt til æresmedlem. Han mintes tiden på "Huset" som en god tid. Videre hadde han fulgt rockerne til "huset på prærien". For de som ikke vet det så lå dette huset på Svåbekk. Et murhus som ble revet når de store rundkjøringene ble anlagt.

Etter perioden med "huset på prærien" som øvingslokale fulgte bomberommet på LUS som den dag i dag er øvingslokale for klubben.

Joffen forteller at han aldri har spilt noe særlig selv. Det ble med litt trompet den gangen han var til sjøs. Nå får han imidlertid mulighet til å spille litt hvis han ønsker det, ettersom han som æresmedlem fikk tildelt både diplom og gitar.

Ny leder

Årsmøtet valgte ny leder i klubben. Det ble Saiha Oppja. Med seg i styret har han Daniel Eide, nestleder, Per Chr. Andreassen, kasserer, Nicklas Iselvmo, sekretær og Tom Perry, styremedlem.

Satha Oppja forteller at det er 130-140 medlemmer. For 14 dager siden var det bare 100 medlemmer, så de siste dagene har det vært en stor medlemsøkning.

Det som har skjedd det siste året er at bomberommet på Fagertun er blit opprustet. Det er kjøpt utstyr for 120.000 kroner til nytt lydstudio i kjelleren på Ungdomsskolen. At dette studioet blir brukt fullt ut forstår vi når vi får opplyst at det er opp til 13 forskjellige band som øver her.

-I året som kommer vil vi kjøpe inn en del instrumenter, vi vil dessuten arrangere en del konserter, blant annet Meta rock under Lillesands-dagene, forteller den nye styrelederen.

-Hvordan finansieres driften av klubben?
-Det gjøres gjennom fond og diverse interesseorganisasjoner.

At året som kommer vil bli et aktivt år for Lillesand Rockeklubb skjønner vi når vi hører om alle deres aktiviteter og deres kommende arrangementer som foruten Meta. rock også inkluderer konsert på "Den siste Glæde". Dessuten vil det bli arrangert en regional konsert til høsten. Da vil band fra hele Agder stille opp til konserten i Lillesand.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på lp.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.