Imås/Jerv 2 fikk en drømmeåpning på kampen da W. Esketveit sendte laget sitt i ledelsen allerede i første minutt, og ett minutt senere scoret W. Esketveit igjen da han gjorde 2-0. Aleksander Almedal Grændsen økte til 3-0 for Imås/Jerv 2 etter kun ni minutter, og Imås/Jerv 2 rykket ytterligere ifra da Ludvig Buksholt økte ledelsen seks minutter senere. Oliver Nybrott Hegertun økte ledelsen da han satte inn 5-0 etter en halvtimes spill, og samme spiller satte ballen i nettet og økte ledelsen til 6-0 for Imås/Jerv 2. Ved pause var stillingen 0-6.

Dominerte etter hvilen

Grændsen økte ledelsen for gjestene da han satte inn 7-0 noen minutter ut i andreomgangen, og fem minutter etter hvilen fullførte W. Esketveit sitt hattrick. Rett etterpå økte avstanden mellom lagene da Lukas André Ramsvik Andersen satte inn 9-0. Lillesand 2 7er reduserte til 1-9 ved Even Selseng Røinaas etter 51 minutter. Grændsen sikret seg hattrick da han la på til 10-1 ett minutt senere, og Maximillian Bloch Johnsen la på til 11-1 for Imås/Jerv 2 etter 60 minutters spill. Buksholt scoret igjen da han gjorde 12-1 like etterpå, og samme spiller fikk sitt hattrick etter 63 minutter. Ett minutt senere reduserte Lillesand 2 7er da Bence Püspök satte inn 2-13-målet, og da det var spilt en halv time i andreomgangen, ble avstanden mellom lagene redusert da Røinaas reduserte til 3-13. rett etterpå økte Imås/Jerv 2 ved Magnus Haugholmen Esketveit, og åtte minutter før slutt scoret W. Esketveit sitt fjerde mål da han gjorde 15-3. Det ble ikke flere scoringer i kampen. Dermed endte oppgjøret 3-15.

Klatret til sjuendeplass

Imås/Jerv 2 tok sin første seier i årets sesong.

Etter torsdagens kamp er Lillesand 2 7er på niendeplass på tabellen med null poeng, mens Imås/Jerv 2 ligger på sjuendeplass med fire poeng.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Imås/Jerv 2 bryner seg på Gjerstad/Risør 24. mai, mens Lillesand 2 7er spiller neste kamp mot Hisøy dagen etter.