Etter elleve minutter tok Lillesand ledelsen ved Dahl, og Jasmine Bettina Marley scoret og doblet ledelsen for Lillesand to minutter senere. Lagene gikk i garderoben på stillingen 0-2.

Økte ledelsen

Lillesand rykket ytterligere ifra da Emilie Hunemo økte ledelsen etter 60 minutters spill, og Dahl satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-0 for Lillesand fem minutter senere. Det ble ikke scoret flere mål i oppgjøret. Kampen ebbet ut på stillingen 0-4.

Kjempet seg opp til tredjeplass

Etter tirsdagens kamp ligger Express 2/Lia 2/Rygene 2 sort på sjuendeplass på tabellen med ett poeng, mens Lillesand er på tredjeplass med fire poeng.

Kjell Ivar Lundvall dømte oppgjøret.

I neste runde skal Lillesand måle krefter med Randesund 2 22. april. Express 2/Lia 2/Rygene 2 sort møter Gjerstad 23. april.