Kristina Tveit Mollestad ga Birkenes 9er ledelsen før det første minuttet var spilt, og Birkenes 9er doblet ledelsen da samme spiller satte inn 2-0. Stillingen sto seg til hvilen. Lagene gikk av banen på stillingen 2-0.

Sikret poengene etter snuoperasjon

Kolodziej reduserte for Express 2/Lia 2/Rygene 2 noen minutter ut i andre omgang, og etter 50 minutter utlignet Isabel Lillejord for Express 2/Lia 2/Rygene 2. Express 2/Lia 2/Rygene 2 tok ledelsen ved Josefine Løndal Ramse to minutter senere, men Ingrid Sørlien Flakk sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 3-3 etter 60 minutters spill. Kolodziej scoret sitt andre mål da hun gjorde 4-3 to minutter før slutt. Like etterpå ble kampen avblåst. Den endelige stillingen ble 3-4.

Tok steg på tabellen

Express 2/Lia 2/Rygene 2 tok sin første seier denne sesongen.

Etter kampen har både Birkenes 9er og Express 2/Lia 2/Rygene 2 tre poeng.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Birkenes 9er prøver seg mot Hisøy 7. september, mens Express 2/Lia 2/Rygene 2 spiller neste kamp mot Amazon Grimstad 2/Imås 2.