Hægebostad/Kvinesdal fikk en pangåpning på kampen da J. Kvåle sendte laget sitt i ledelsen etter kun fire minutter, og J. Kvåle doblet ledelsen for da hun satte inn 2-0 tre minutter senere. Et kvarter før hvilen økte Hægebostad/Kvinesdal ved Tonje Reiersdal, og Malin Eikeland satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-0 for Hægebostad/Kvinesdal. Da lagene gikk til pause etter 45 minutter var stillingen 4-0.

Målene rant inn

Noen minutter etter pause fullførte J. Kvåle sitt hattrick. Noen minutter ut i andre omgang reduserte Kaja Marie Aamlid Bjelland til 1-5 for Birkenes, og etter 63 minutters spill reduserte Birkenes ved Christina Stray Imenes. Hægebostad/Kvinesdal rykket ytterligere ifra da J. Kvåle økte ledelsen seks minutter senere. Birkenes reduserte til 3-6 ved Johanna Fedeler seks minutter før slutt. Den endelige stillingen i oppgjøret ble 6-3.

Kjempet seg opp til tredjeplass

Hægebostad/Kvinesdal har tatt poeng i seks strake kamper.

Etter søndagens kamp er Hægebostad/Kvinesdal på tredjeplass på tabellen med 15 poeng, mens Birkenes er nummer fire med tolv poeng.

I neste runde skal Hægebostad/Kvinesdal måle krefter med Søgne 9. august. Birkenes møter Gimletroll 10. august.