Birkenes 9er fikk en pangåpning på kampen da Flakk sendte laget sitt i føringen allerede etter fire minutters spill, og Johanna Fedeler doblet ledelsen da hun satte inn 2-0 etter 19 minutter. Flakk økte ledelsen for Birkenes 9er da hun satte inn 3-0 ett minutt senere, og Nora Brekke Birknes satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-0 for Birkenes 9er. Kaja Fallås reduserte for Amazon Grimstad/Imås 2 etter 30 minutters spill. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk av banen på stillingen 1-4.

Økte ledelsen

Flakk laget hattrick da hun ordnet 5-1 to minutter etter pause. Åtte minutter senere reduserte Amazon Grimstad/Imås 2 ved Fallås. Birkenes 9er økte ledelsen da Fedeler satte ballen i nettet etter 57 minutter. Dermed var stillingen 6-2, og gjestene rykket ytterligere ifra da Birkenes 9ers nummer 39 økte ledelsen sju minutter senere. Det ble siste gang målvakten måtte hente ballen ut av nettet. Kampen endte 2-7.