Nikolay Seljevoll Strand sørget for at Gimletroll fikk en drømmestart på oppgjøret da han satte ballen i mål allerede i åpningsminuttet, og Sebastian Svela fikk nettsus og doblet ledelsen like etterpå. Lazri økte ledelsen for Gimletroll da han satte inn 3-0 etter 16 minutter. Ni minutter senere fikk Lillesand straffespark, og Daniel Lund Augland scoret fra krittmerket. Etter 28 minutters spill reduserte Lillesand da Even Selseng Røinaas satte inn 2-3-målet. Lazri scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 4-2 fire minutter senere. Ved pause var stillingen 2-4.

Ingen flere mål

Ingen av lagene klarte å putte ballen bak motstanderens keeper i andre omgang. Kampen endte dermed 2-4.

Gimletroll klatret til andreplass

Gimletroll har vunnet fire strake bortekamper.

Etter tirsdagens kamp er Lillesand på femteplass på tabellen med åtte poeng, mens Gimletroll ligger på andreplass med 16 poeng.

Knut Egil Anonsen var kampleder.

I neste runde skal Lillesand måle krefter med Lyngdal 27. oktober, mens Gimletroll møter Randesund samme dag.