Gudde ga Flekkefjord ledelsen tidlig med sitt mål allerede i åpningsminuttet. Noen minutter før hvilen fikk Lillesand straffe, og Daniel Lund Augland scoret 1-1-målet. Like etter blåste dommeren av omgangen. Lagene gikk av banen på stillingen 1-1.

Lillesand pådro seg utvisning

Etter 57 minutter ble Lillesands Vegard Gauslaa Gunvaldsen sendt i dusjen etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort, og Flekkefjord tok ledelsen på nytt da Gudde satte inn 2-1 ni minutter senere. Den endelige stillingen i kampen ble 2-1.

Flekkefjords Rimmon Rodwell Baraka og Lukas Htora fikk gult kort. For Lillesand fikk Sam Nassif og Rune Gunvaldsen (Trener) gult kort.

Spennende runde i vente

I neste runde skal Flekkefjord måle krefter med Randesund 22. august. Lillesand møter Grane Arendal 23. august.