Det ble ingen lyd av nettsus før pause. Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 0-0 midtveis.

Birkenes 9er hadde grunn til å juble mot Gjerstad 9er

Åtte minutter etter sidebytte tok Birkenes 9er ledelsen ved Line Håbesland, men Ingrid Amalie Aasbø sørget for balanse i regnskapet da hun satte inn 1-1 åtte minutter senere. Etter 59 minutters spill var Gjerstad 9er uheldig og gjorde selvmål. Nora Brekke Birknes gjorde 3-1 sju minutter senere. Det ble ikke scoret flere mål i oppgjøret. Kampen ebbet ut på stillingen 3-1.

Serien er ferdigspilt

Kurth Egil Kalsnes var dommer i kampen.

Dette var sesongens siste seriekamp for begge lag. Gjerstad 9er ender på en foreløpig sjetteplass med ni poeng. Birkenes 9er legger seg etter dagens kamp på fjerdeplass med 15 poeng.

Birkenes 9er har i løpet av sesongen scoret 25 mål og sluppet inn 20. For Gjerstad 9er ender sesongen med 33 scorede mål, mens de har sluppet inn 32 mål.

Ingrid Amalie Aasbø var ustoppelig foran motstanderens mål, og noterte seg for 16 nettkjenninger for Gjerstad 9er, mens Ingrid Sørlien Flakk og Kristina Tveit Mollestad scoret fem mål hver denne sesongen og ble toppscorere for Birkenes 9er.