Ramse sendte Express 2/Lia 2/Rygene 2 i ledelsen før det første minuttet var spilt, og samme spiller scoret og doblet ledelsen for Express 2/Lia 2/Rygene 2. et kvarter før pause reduserte Lillesand da Dibora Gebeyaw Aynshet satte inn 1-2-målet. Demie Andre Bjørnshage scoret 3-1-målet ti minutter senere. Ved pause var stillingen 1-3.

Dro ifra

Emma Ovidie Åsvik satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-1 for Express 2/Lia 2/Rygene 2, og Celina Liltved Bang satte ballen i nettet og økte ledelsen et kvarter før full tid. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Da dommeren blåste av kampen, viste resultattavla 1-5.

Fortsatt på sjuendeplass

Etter torsdagens kamp er Lillesand nummer sju på tabellen med seks poeng, mens Express 2/Lia 2/Rygene 2 er på tredjeplass med ni poeng.

Bjørn Johan Bilstad var dommer i oppgjøret.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Lillesand bryner seg på Birkenes 9er 24. september, mens Express 2/Lia 2/Rygene 2 spiller neste kamp mot Myra 9. oktober.