Ahmad Kashef sendte Imås 2/Jerv 2 foran da han satte inn 1-0 etter bare ti minutter, og Imås 2/Jerv 2 doblet ledelsen et kvarter før sidebytte. Ved pause sto det 0-2.

Lillesand 2 hentet inn ledelsen og sikret poeng

Noen minutter ut i andreomgangen økte avstanden mellom lagene da Oliver Dahl Hansen satte inn 3-0 for Imås 2/Jerv 2. Jonathan Sand Sæther reduserte til 1-3 for Lillesand 2 etter 50 minutters spill, og Casper Storm Jørgensen gjorde avstanden mellom lagene mindre da han reduserte til 2-3 etter 62 minutter. Lillesand 2-spilleren sørget for balanse i regnskapet da han satte inn 3-3 seks minutter før slutt. Det ble ikke flere mål i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 3-3.

Magnus Haugholmen Esketveit fikk gult kort.