Hånes tok ledelsen etter 14 minutter, men et kvarter før pause scoret Ingrid Sørlien Flakk for Birkenes. Lotte Isefjær ga Hånes ledelsen igjen fire minutter senere, men Flakk utlignet for Birkenes etter 34 minutters spill. Hånes gikk opp i 3-2-ledelse fire minutter senere. Lagene gikk av banen på stillingen 3-2.

Sikret seieren

Fem minutter etter sidebytte utlignet Ingri Francoise Kolstad Cardin for Birkenes. Milie Røyseland sendte Hånes i ledelsen på nytt etter et kvarter av andreomgangen, og ni minutter senere scoret Hånes. Kristina Tveit Mollestad reduserte til 4-5 åtte minutter før slutt. Den endelige stillingen i kampen ble 5-4.

Samme tabellplassering for bortelaget

Hånes har vunnet alle kampene denne sesongen.

Etter fredagens kamp er Hånes på andreplass på tabellen med seks poeng, mens Birkenes ligger på tredjeplass med tre poeng.

Bahri Ujkani var kampleder.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Birkenes spiller neste kamp mot Gjerstad 23. april, mens Hånes spiller mot Otra/Valle to dager senere.