En spiller ga Lillesand 2 ledelsen etter kun fem minutter. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk av banen på stillingen 0-1.

Dominerte etter hvilen

Mina Andrea Jacobsen sørget for balanse i Øyestad-regnskapet da hun satte inn 1-1 da det var spilt et kvarter av andreomgangen, og en av lagets spillere sendte Øyestad i ledelsen da hun satte inn 2-1 like etterpå. Amalie Stifoss Mollestad sørget for balanse i regnskapet da hun satte inn 2-2 et kvarter før full tid, og to minutter senere scoret samme spiller igjen da hun gjorde 3-2. Etter 58 minutters spill var hattricket et faktum for Lillesand 2-keeperen, og ti minutter senere økte Lillesand 2 ved Mollestad. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Kampen endte dermed 2-5.

Serien skal avgjøres

Anna Vatne var dommer.

Oppgjøret mot Øyestad var Lillesand 2 sin siste kamp for sesongen. Etter dagens kamp legger Lillesand 2 seg på sjuendeplass med sju poeng. Øyestad ligger på niendeplass på tabellen med ett poeng.

Lillesand 2 har scoret tolv mål denne sesongen. På egen halvdel har de sluppet inn 18 mål.

Haddy Marit Mboge og Amalie Stifoss Mollestad scoret fire mål hver denne sesongen og ble toppscorere for Lillesand 2.

Sesongen er ikke over for Øyestad, som skal måle krefter med Randesund 4 26. oktober.