Rith sendte Lillesand i føringen bare noen minutter ut i første omgang, og samme spiller fikk nettsus og doblet ledelsen for Lillesand allerede etter seks minutters spill. Lagene gikk i garderoben til pause på stillingen 2-0.

Dommeren pekte på straffemerket

Fem minutter etter pause fikk Lillesand straffe. Simen Leiro Benestvedt satte inn 3-0-målet. Fabian van den Beld reduserte til 1-3 rett etterpå. Jonathan Frostmann Walle økte ledelsen da han satte inn 4-1 etter 62 minutter. Dermed endte oppgjøret 4-1.

Lillesands Marius Teinaas og Harald Martinius Githmark Boge fikk se det gule kortet. For Express fikk Erik Gjerstad Beisland, Mathias Helledal og Vemund Haugaas gult kort.

Lillesand leder serien

Etter tirsdagens kamp er Lillesand på førsteplass på tabellen med seks poeng, mens Express er nummer fem med tre poeng.

I neste runde skal Lillesand måle krefter med Froland 29. august, mens Express møter Torridal samme dag.