Christina Stray Imenes ga laget sitt et forsprang da hun satte inn 1-0-målet bare noen minutter ut i første omgang, men Johanna Kvåle utlignet til 1-1 da hun satte ballen i mål etter 17 minutter. Birkenes tok ledelsen igjen da Rakel Svaland Grødum scoret etter 37 minutters spill, men Malin Eikeland sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 2-2. Stillingen sto seg til hvilen. Da lagene gikk i garderoben etter 45 minutter, var stillingen 2-2.

Hægebostad / Kvinesdal hadde grunn til å juble mot Birkenes

Imenes scoret igjen da hun gjorde 3-2 da det var spilt et kvarter av andreomgangen, men Ingrid Birkeland sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 3-3 sju minutter senere. Hægebostad/Kvinesdal-spilleren scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 4-3 etter 67 minutter, og ti minutter senere scoret M. Eikeland igjen da hun gjorde 5-3. Ingen av lagene klarte å sette ballen i mål flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 5-3.

Birkenes' Kaja Marie Aamlid Bjelland og Rakel Svaland Grødum fikk gult kort.

Ny runde - nye muligheter

Bernt Karl Ødegård var kampleder.

I neste runde skal Birkenes måle krefter med Våg 18. april. Hægebostad/Kvinesdal møter Gimletroll 2 19. april.