Endre Omland sendte Mandalskameratene tidlig i føringen. Mladenovic (Pors) satte inn et straffespark etter tolv minutters spill, og 29-åringen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-1 et kvarter før sidebytte. Ved pause var stillingen 1-2.

Fulltreffer fra ellevemetersmerket

Sivert Sira Hansen sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 2-2 etter 68 minutter. Kjetil Svarteberg ga Pors ledelsen igjen sju minutter senere, og Pors' samme spiller scoret fra ellevemetersmerket da det var spilt en halv time i andreomgangen. Det ble ikke flere scoringer i kampen. Dermed endte oppgjøret 2-3.

Mandalskameratenes Sivert Sira Hansen fikk se det gule kortet. For Pors fikk Kjetil Svarteberg, Dennis Garstad, Wojciech Jurek og Jesper Skoglund Kristiansen gult kort.

Ny runde - nye muligheter

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Mandalskameratene måle krefter med Mjøndalen 2, mens Pors møter Odd 2.