En av Lia/Express/Rygenes spillere sendte Lia/Express/Rygene i føringen etter bare ti minutters spill, og Lia/Express/Rygene doblet ledelsen da Ella Thomassen Myklebust satte inn 2-0 seks minutter senere. Mathea Flakk Thomassen reduserte til 1-2 et kvarter før sidebytte, og Nora Brekke Birknes utlignet da hun satte inn 2-2 seks minutter senere. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 2-2.

Poengdeling

En av Lia/Express/Rygenes spillere scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 3-2 etter et kvarter av andre omgang, men Lillemor Cardin sørget for balanse i regnskapet da hun satte inn 3-3 rett etterpå. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Dermed endte kampen 3-3.

Birkenes klatrer til femteplass

Etter fredagens kamp er Birkenes nummer fem på tabellen med fire poeng, mens Lia/Express/Rygene er på andreplass med sju poeng.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Lia/Express/Rygene møter Donn 2 6. september, mens Birkenes spiller neste kamp mot Randesund 4 to dager senere.