Etter 20 minutter tok Søgne ledelsen , men Ida Løken Gunnufsen sørget for at lagene var like langt da hun utlignet til 1-1. Luna Grummedal-Engenes sendte Søgne i ledelsen på nytt fem minutter før pause. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-2.

Målshow etter pause

Malin Haugland gjorde 3-1 etter 59 minutters spill, og Maya Gnananandan Bentsen økte ledelsen da hun satte inn 4-1 like etterpå. Søgne økte ledelsen da Emilie Skuggedal Hanssen satte ballen i nettet seks minutter før slutt. Dermed var stillingen 5-1, og to minutter senere økte avstanden mellom lagene da Luna Grummedal-Engenes satte inn 6-1. Det ble ikke flere scoringer i kampen. Dermed endte oppgjøret 1-6.

Hanssen fikk gult kort.

Fortsatt på andreplass

Etter torsdagens kamp er Lillesand på niendeplass på tabellen med null poeng, mens Søgne ligger på andreplass med seks poeng.

Inge Berulvson Berg var dommer i kampen.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Lillesand spiller neste kamp mot Torridal 26. april, mens Søgne møter Vigør 2 to dager senere.