Tomas Radwanski sendte Birkenes i ledelsen allerede etter fem minutter. Lagene gikk av banen til pause på stillingen 1-0.

Målene rant inn

Birkenes doblet ledelsen da Sondov Vreim Jørgensen satte inn 2-0, og etter 50 minutters spill scoret Radwanski sitt andre mål da han gjorde 3-0. To minutter senere reduserte Trauma ved Brian Halmøy Knutsen. Jørgensen økte ledelsen da han satte inn 4-1 etter et kvarter av andreomgangen. Ett minutt før slutt reduserte Trauma da Christian Thomassen satte inn 2-4-målet. Like etterpå blåste dommeren i fløyta for siste gang. Den endelige stillingen i kampen ble 4-2.