Birkenes tok ledelsen ved Birkenes' nummer fem etter 18 minutters spill, og Birkenes' nummer 23 scoret og doblet ledelsen for Birkenes. Ved pause var stillingen 0-2.

Målbonanaza etter hvilen

Birkenes' spiller nummer 23 økte til 3-0 for Birkenes fem minutter ut i andreomgangen. Tre minutter senere reduserte Imås ved Imås' spiller nummer sju, og Imås' nummer to reduserte til 2-3 etter 57 minutter. Imås' spiller nummer to sørget for balanse i regnskapet da han satte inn 3-3 rett etterpå. Birkenes' nummer 23 fikk sitt hattrick tre minutter før slutt. Det ble siste gang målvakten måtte hente ballen ut av nettet. Sluttresultatet ble 3-4.