Grane Arendal 2 tok ledelsen da Elias Tande scoret etter 23 minutter, men Daniel Lund Augland sørget for balanse i regnskapet da han satte inn 1-1 fire minutter senere. Etter en halvtimes spill tok Lillesand 2 ledelsen ved Johan August Helmikstøl Snaprud. Lagene gikk av banen på stillingen 2-1.

Havnet i trøbbel - snudde oppgjøret

Erion Pllana sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 2-2, og Darlington Chinamerem Richard sørget for at Grane Arendal 2 tok ledelsen igjen med sin scoring etter 80 minutter. Like etterpå blåste dommeren i fløyta for siste gang. Den endelige stillingen i kampen ble 2-3.

Grane Arendal 2 leder serien

Grane Arendal 2 har vunnet sine siste fem bortekamper.

Etter torsdagens kamp ligger Lillesand 2 på femteplass på tabellen med ti poeng, mens Grane Arendal 2 er på førsteplass med 25 poeng.

Martin Heimdal var kampleder.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Grane Arendal 2 måle krefter med Trauma 9er, mens Lillesand 2 møter Imås 2/Jerv 2.