Birkenes 9er fikk en kjempestart på kampen da Kristina Tveit Mollestad sendte laget sitt i ledelsen bare noen minutter ut i første omgang, og Vilde Hallberg Flaa doblet ledelsen for Birkenes 9er da hun satte inn 2-0 etter 13 minutter. Ingrid Sørlien Flakk økte ledelsen for Birkenes 9er da hun satte inn 3-0 et kvarter før hvilen. Express 2/Lia 2/Rygene 2 reduserte til 1-3 ved Isabel Lillejord åtte minutter senere. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk av banen på stillingen 3-1.

Målshow etter pause

Fedeler økte ledelsen da hun satte inn 4-1 etter 52 minutters spill, og like etterpå scoret samme spiller igjen da hun gjorde 5-1. Etter 58 minutter var Birkenes 9er uheldig og satte ballen i eget nett. Seks minutter senere var hattricket et faktum for Birkenes 9er-spilleren, og Ingri Francoise Kolstad Cardin økte til 7-2 for Birkenes 9er etter 67 minutters spill. Flakk satte ballen i nettet og økte ledelsen til 8-2 for Birkenes 9er. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene igjen. Dermed ble sluttresultatet 8-2.

Birkenes 9er leder serien

Etter tirsdagens kamp ligger Birkenes 9er på førsteplass på tabellen med 21 poeng, mens Express 2/Lia 2/Rygene 2 er på tredjeplass med 15 poeng.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Birkenes 9er måle krefter med Trauma 9er, mens Express 2/Lia 2/Rygene 2 møter Gjerstad.