Vigør 2 tok ledelsen ved Salaheddin Jameel Kordi etter 13 minutters spill, og Vigør 2s spiller nummer 28 scoret og doblet ledelsen for Vigør 2. Simen Pedersen satte ballen i nettet og økte ledelsen til 3-0 for Vigør 2. Benjamin Møller Holm reduserte til 1-3 for Lillesand 2 noen minutter før hvilen. Lagene gikk av banen på stillingen 3-1 til pause.

Forsvarte ledelsen etter pause

Salaheddin Jameel Kordi økte ledelsen da han satte inn 4-1 to minutter etter pause. Gjestene reduserte til 2-4 ved Lillesand 2s spiller nummer tre sju minutter senere. Det ble ikke scoret flere mål før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Kampen endte dermed 4-2.

Bjørn Bendson Wittig (Lillesand 2 G13) fikk begge gult kort.