Birkenes tok ledelsen da Tomas Radwanski scoret allerede etter ni minutters spill, og Birkenes doblet ledelsen seks minutter senere. Etter 28 minutter la Elias Hedmann Espegren på til 3-0 for Birkenes. Da lagene gikk i garderoben etter 40 minutter var stillingen 0-3.

Ekspederte straffe i mål

Sander Neteland Olstad gjorde avstanden mellom lagene mindre da han reduserte til 1-3 ti minutter ut i andre omgang, og sju minutter senere reduserte Vindbjart 2 da Rainsey Steven Mao satte inn 2-3-målet. Sander Wiik utlignet da han satte inn 3-3, og Olstad (Vindbjart 2 G16) scoret 4-3 fra krittmerket da det var spilt en halv time i andreomgangen. Det ble ikke mer nettsus for lagene. Dermed endte kampen 4-3.