Solheim sendte Jerv 2/Imås 2 i føringen bare noen minutter ut i kampen, og allerede etter åtte minutters spill scoret samme spiller sitt andre mål da han gjorde 2-0. Theodor Sandnes satte ballen i nettet og økte ledelsen noen minutter før hvilen. Lagene gikk i garderoben på stillingen 0-3 til pause.

Fulltreffer fra ellevemetersmerket

Martin Mollestad (Birkenes G14) scoret fra straffemerket ti minutter ut i andreomgangen. T. Sandnes scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 4-1 fem minutter senere, og Solheim laget hattrick da han ordnet 5-1 ett minutt før full tid. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Oppgjøret endte dermed 1-5.

Simen Isene Domaas fikk se det gule kortet.

Kjempet seg opp til tredjeplass

Etter fredagens kamp er Birkenes på femteplass på tabellen med elleve poeng, mens Jerv 2/Imås 2 ligger på tredjeplass med tolv poeng.

Kjell Ivar Lundvall var dommer i kampen.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Jerv 2/Imås 2 måle krefter med Myra, mens Birkenes møter Gimletroll.