Nathalie Michelle Høgalmen Imenes sendte Amazon Grimstad 2/Imås 2 i føringen etter elleve minutters spill, og etter 27 minutter scoret samme spiller sitt andre mål da hun gjorde 2-0. Matilda Stige Lindahl økte til 3-0 for Amazon Grimstad 2/Imås 2 åtte minutter senere, og Amazon Grimstad 2/Imås 2 rykket ytterligere ifra da Ada Christin Larsen økte ledelsen tre minutter før sidebytte. Lagene gikk i garderoben etter første omgang på stillingen 4-0.

Var suverene i andre omgang

Etter 61 minutters spill økte Amazon Grimstad 2/Imås 2 ved Fallås, og samme spiller la på til 6-0 for samme lag fem minutter senere. Amazon Grimstad 2/Imås 2-angriperen gjorde hattrick tre minutter før slutt. Like etterpå blåste dommeren i fløyta for siste gang. Den endelige stillingen i kampen ble 7-0.

Troner på topp

Etter onsdagens kamp er Amazon Grimstad 2/Imås 2 nummer én på tabellen med 16 poeng, mens Lillesand er på åttendeplass med seks poeng.

Bart Frans Flora Mertens var kampleder.

I neste runde skal Amazon Grimstad 2/Imås 2 måle krefter med Gjerstad 9er 17. oktober. Lillesand møter Lia/Express/Rygene 20. oktober.