Etter halvspilt kamp hadde ingen av lagene klart å få ballen i mål. Dermed sto det 0-0 til pause.

Torridal pådro seg utvisning

Åse Cornelia Jørundland Berg ga Torridal ledelsen seks minutter ut i andre omgang. Lillesands Rebecca Olsen scoret fra straffemerket to minutter før slutt, og Maren Kristine Mellesmo Aslaksen sendte Lillesand i ledelsen da hun satte inn 2-1 to minutter senere. Tre minutter på overtid ble Soraya Moadal (Torridal J13) sendt av banen da hun pådro seg sitt andre gule kort. Like etterpå ble kampen avblåst. Den endelige stillingen ble 2-1.

Tor Kristian Strand (Trener) fikk gult kort.

Lillesand klatrer til femteplass

Etter onsdagens kamp ligger Lillesand på femteplass på tabellen med seks poeng, mens Torridal er på sjuendeplass med tre poeng.

Ronny Hauene var dommer i kampen.

I neste runde skal Torridal måle krefter med Vigør 18. oktober. Lillesand møter Vigør 26. oktober.