Lillesand tok ledelsen ved en spiller etter 15 minutters spill, og fire minutter senere doblet Lillesand ved Selma Rognmo Galteland. Ved pause var stillingen 0-2.

Straffescoring

Dibora Gebeyaw Aynshet økte til 3-0 for Lillesand noen minutter ut i andre omgang, og Rebecca Olsen (Lillesand J13) scoret på straffe etter 63 minutter. Like etterpå reduserte Søgne da Tilde Lomeland Seim satte inn 1-4-målet, og etter 70 minutters spill reduserte Søgne ved Tiril Trydal. Like etterpå blåste dommeren i fløyta for siste gang. Den endelige stillingen i oppgjøret ble 2-4.

Siste innspurt

Sten Rune Andersen var dagens dommer.

Og dermed var samtlige seriekamper unnagjort for de to lagene. Søgne innkasserte totalt fem poeng, noe som holder til en foreløpig sjuendeplass på tabellen. Etter dagens kamp legger Lillesand seg på sjetteplass med ti poeng.

For Lillesand ender sesongen med tolv scorede mål, mens de har sluppet inn 29 mål. Søgne har scoret tolv mål denne sesongen. På egen halvdel har de sluppet inn 36 mål.

Tilde Lomeland Seim og Luna Grummedal-Engenes ble toppscorere for Søgne med tre mål hver, mens Maren Kristine Mellesmo Aslaksen noterte seg for tre nettkjenninger for Lillesand.