Lillemor Cardin ga Birkenes ledelsen allerede i første minutt, og Birkenes doblet ledelsen da Birknes satte inn 2-0 etter 14 minutters spill. Ella Thomassen Myklebust reduserte til 1-2 seks minutter senere, og Oda Gruer-Larsen utlignet for Express 2/Lia 2/Rygene 2 etter 22 minutter. Birkenes tok ledelsen på nytt da Birknes satte inn 3-2 noen minutter før hvilen. Lagene gikk i garderoben på stillingen 3-2 etter første omgang.

Var suverene i andre omgang

Ni minutter ut i andreomgangen var hattricket et faktum for Birkenes-spilleren, og Kristina Tveit Mollestad økte ledelsen da hun satte inn 5-2 tre minutter før slutt. Samme spiller satte ballen i nettet og økte ledelsen ett minutt før full tid. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Oppgjøret endte dermed 6-2.

Ble værende på sjetteplass

Før dagens kamp hadde Express 2/Lia 2/Rygene 2 vunnet fire kamper på rad.

Etter fredagens kamp er Birkenes på sjetteplass på tabellen med ti poeng, mens Express 2/Lia 2/Rygene 2 er nummer tre med tolv poeng.

John Sigurd Thomassen dømte oppgjøret.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Birkenes prøver seg mot Lillesand 2 10. oktober, mens Express 2/Lia 2/Rygene 2 spiller neste kamp mot Donn 2 dagen etter.