Froland tok ledelsen tidlig i oppgjøret etter scoring ved Joakim Breimyr. Lukas Stordal var uheldig og scoret selvmål for Birkenes etter 45 minutters spill. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-0.

Straffemål

Frolands William Løvjomås Spinnangr scoret fra straffemerket noen minutter ut i andreomgangen. Frolands Breimyr var uheldig og scoret selvmål åtte minutter etter sidebytte. Spinnangr satte ballen i nettet og økte ledelsen til 4-1 for Froland. Det ble ikke mer nettsus for lagene. Dermed endte kampen 4-1.

Frolands Håvard Pedersen Botterli fikk gult kort. For Birkenes fikk Jakob Grødum, Erlend Lundemoen Håkedal, Tobias Skårmo Larsen og Stordal gult kort.

Klatret til femteplass

Etter oppgjøret står både Froland og Birkenes med tre poeng.

Bjørn Helge Dahle var kampleder.

I neste runde skal Birkenes måle krefter med Express 30. april. Froland møter Just 4. mai.